Skip to main content Skip to search

Start

Om du byter från en annan redovisningsbyrå eller själv har skött din bokföring innan du går över till oss börjar vi med att kvalitetssäkra och jobba ikapp din bokföring från första månaden på räkenskapsåret. När vi är i fas är det sedan det valda fastprispaketet som gäller.

Digital inlämning

Dina affärshändelser lämnas in till oss digitalt antingen genom att du laddar upp till en gemensam mapp på dropbox eller direkt uppladdning till redovisningsprogrammet.

Betalning till leverantörer, skattekontot och löner

Om du har redovisningspaket large eller större så skickas dina betalningsuppdrag till banken av oss. Samtliga betalningar och transaktioner på banken signeras och utförs av dig.

Lönehantering

Lönespecifikationer skickas till dig och eventuella anställda via appen eller på mejlen.

Skattedeklaration

I tid för moms- och skattedeklaration meddelar vi dig på mejlen hur mycket och när du ska göra överföringen till skattekontot. Vi skickar in moms- och arbetsgivardeklaration till Skatteverket. Om du har large paketet eller större överför vi skatterna direkt till skattekontot och du får en betalningssammanställning på mejlen.

Hur blir jag kund?

Det enklaste sättet att bli kund är att fylla i någon utav våra kontaktformulär här på vår hemsida. Vanligtvis bokar vi in ett uppstartsmöte för att vi ska kunna koppla på alla digitala tjänster samt att du får ett möte med din redovisningskonsult som visar hur du scannar kvittounderlag, fakturerar med mer.

 

Hur lång bindningstid tecknar man?

På Reak har vi ingen bindningstid på våra tjänster. Vi är säkra på att våra kunder kommer att vilja jobba med oss långsiktigt, därför behöver vi ingen bindningstid.

 

 

 

 

Fyll i formuläret nedan för att komma igång med någon utav våra redovisningspaket