Skip to main content Skip to search

Bokföring som det ska vara.

Ladda upp dina underlag med vår mobilapp. Därifrån sköter vi resten.

Bokföring ska vara enkelt. Därför behöver du som kund hos REAK enbart ladda upp dina underlag, allt annat sköter vi. 

Så går det till

Redovisa utlägg

Det blir inte enklare än så här. Fota kvittot med REAKs app och betala med privat utlägg så får ni tillbaka pengarna för era utlägg ihop med lönekörningen, eller när du vill.

Ta betalt

REAKs faktureringslösning är enkel. Ni skickar fakturor - vi stämmer av ert bankkonto automatiskt. Försenad betalning? Vi skickar en påminnelse till kund.

Rapportera till skatteverket

Vi tar bort momsångest och bokslutskrångel. Dessutom ingår årsbokslut och årsredovisning i priset, så länge man varit kund hos REAK hela räkenskapsåret.

Betala ut löner

Arbetsgivare har mycket att tänka på i lönetider. Men inte de aktiebolag som använder REAK; rapportera bara frånvaro och avvikelser – resten tar vi hand om.

En allt i ett partner för dig som driver bolag.

När du blir kund hos REAK med din bokföring får du en personlig kontakt hos oss som ansvarar för ditt bolag. Utöver bokföring kan din ekonom hjälpa dig med mycket mer som rör ditt företag. Behöver du kanske en finansiering? eller har det blivit dags för att anställa? Din ekonom på REAK kan ge dig tips och råd och mycket mer, och om du behöver hjälp utöver dennes kompetens har din ekonom tillgång till en hel byrå samt ett nätverk av ekonomer och affärsjurister med mer.