Skip to main content Skip to search

VI STÅR REDO ATT SVARA PÅ DINA FRÅGOR, STORA SOM SMÅ.​

Välkommen till en fullservicebyrå för småföretagare​

Skicka ett meddelande

Kontakta oss

Vanliga frågor

Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss.

Att byta redovisningsbyrå är väldigt enkelt. Det enda vi behöver är en SIE-fil av er tidigare redovisningsbyrå, så att vi kan ta vid där de slutar och direkt börja sänka era kostnader. Om så önskas så kan vi med hjälp av en fullmakt sköta dialogen med er tidigare redovisningsbyrå.

Som kund hos REAK har man alltid en personlig ansvarig redovisningskonsult som har full koll på ditt bolag. Det är med denne som all dialog sker, så att en personlig relation kan byggas upp varpå vi kan vara så effektiva som möjligt. Enkelt sagt så skickar man efter varje avslutad period in sitt material till oss och meddelar vilka löner som skall tas ut, vi sköter därefter all bokföring, och återkopplar med frågor. När vi är klara får du som kund en tydlig rapport och feedback från oss så du får hjälp och stöd där du behöver.

Ja, oavsett om du har aktiebolag eller enskild firma eller någon annan bolagsform är du välkommen som kund hos oss på REAK.

Vi på REAK är en helhetsleverantör av redovisningstjänster och hjälper dig med all ekonomisk administration av ditt företag. Vi sköter all den löpande redovisningen och årsavslut samt deklarationer varpå du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi ser oss som din förlängda ekonomiavdelning, och jobbar nära alla våra kunder då vi tror att personliga relationer ofta är de mest effektiva. Utöver redovisningstjänster hjälper vi även till med vid behov av finansiering, företagsförmedling, bolagsvärdering och mycket mer.