Skip to main content Skip to search

Allt du behöver i ett fastprispaket från 990kr/månaden

Redovisning

Du får en ekonomifunktion med en erfaren redovisningskonsult i spetsen av ett team kvalificerade konsulter som sköter din löpande bokföring. Vi håller oss uppdaterade på aktuella lagar och regler så att du kan känna dig trygg med att allt hanteras på rätt sätt.

Lönehantering

Får ni inte tiden att räcka till eller saknar ni viktig kompetens på företaget? Låt våra lönespecialister ta hand om er löneadministration och effektivisera hanteringen med våra smarta och digitala verktyg.

Rådgivning

Ska du starta bolag, vill du utveckla din affär eller behöver ni tillfällig förstärkning? Att lägga pengar på strategisk affärsrådgivning är en kostnad för ditt företag – men framförallt är det en investering du tjänar på i längden. Låt oss vara ditt bollplank i såväl utvecklingsarbete som svåra ekonomiska beslut.

Vad säger våra kunder?

På REAK jobbar vi dagligen med över 350 kunder. Över 95 % av våra kunder hade rekommenderat oss till en vän, det är vi stolta över

“Jag driver ett enmanskonsult bolag och REAK sköter min redovisning. Det känns väldigt tryggt, personligt och smidigt.”

Magnus rudling
Magnus Rudling

Rudling Consulting AB

“REAK har varit med Sensorem trygghetslarm från start och tar hand om löpande redovisning och bokslut. Kan absolut rekommendera REAK då de är väldigt lösningsorienterade och tar hand om alla redovisningsrelaterade frågor som kan uppkomma i en start-up!”

logo_material_alternative_900_all_objects_white_png
Johan Danielsson

“Ingen fråga eller fundering känns oklar efter att man hört av sig till er, man får snabb respons och får den hjälpen man behöver kring alla frågor som uppstår kring ekonomi och redovisning.”

ATT00001

Ägare Flat Floor Sverige AB

Certifierad byrå sedan 2017

Visma certifierad byrå REAK
När du jobbar med en Certifierad Redovisningsbyrå som REAK vet du att du får en kompetent byrå, där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa tänkbara rådgivning.

Vanliga frågor

Att byta redovisningsbyrå är väldigt enkelt. Det enda vi behöver är en SIE-fil av er tidigare redovisningsbyrå, så att vi kan ta vid där de slutar och direkt börja sänka era kostnader. Om så önskas så kan vi med hjälp av en fullmakt sköta dialogen med er tidigare redovisningsbyrå.

Som kund hos REAK har man alltid en personlig ansvarig redovisningskonsult som har full koll på ditt bolag. Det är med denne som all dialog sker, så att en personlig relation kan byggas upp varpå vi kan vara så effektiva som möjligt. Enkelt sagt så skickar man efter varje avslutad period in sitt material till oss och meddelar vilka löner som skall tas ut, vi sköter därefter all bokföring, och återkopplar med frågor. När vi är klara får du som kund en tydlig rapport och feedback från oss så du får hjälp och stöd där du behöver.

Ja, oavsett om du har aktiebolag eller enskild firma eller någon annan bolagsform är du välkommen som kund hos oss på REAK.

Vi på REAK är en helhetsleverantör av redovisningstjänster och hjälper dig med all ekonomisk administration av ditt företag. Vi sköter all den löpande redovisningen och årsavslut samt deklarationer varpå du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi ser oss som din förlängda ekonomiavdelning, och jobbar nära alla våra kunder då vi tror att personliga relationer ofta är de mest effektiva. Utöver redovisningstjänster hjälper vi även till med vid behov av finansiering, företagsförmedling, bolagsvärdering och mycket mer.

Kontakta mig!

REAK – Din externa ekonomiavdelning