Skip to main content Skip to search

För många företag är lönekörning en jobbig och tidskrävande process varje månad. Så behöver det inte vara. Som kund hos REAK så har du en löneadministratör som administrerar hela företagets löner, varje månad. Vi är flexibla till sättet vi jobbar, och oavsett om vi väljer en molnlösning från Fortnox eller annan digital lösning för dina löner rapporteras alla justeringar och avvikelser smidigt till oss.

 

Genom att låta en duktig löneadministratör ta hand om ditt företags löner, så får du dessutom en konsult som är mycket kunnig på lagar, regler, skatter, semester, föräldraledighet och mycket mera. Den kommer kunna hjälpa ditt företag med anställningsavtal, tidsrapporter, reseräkningar, ledighetsansökningar och skattedeklarationer. Vi lovar helt enkelt en riktigt bra service, precis som du ska förvänta dig av Sveriges smartaste redovisningsbyrå!

 

Vi erbjuder bland annat:

  • Lönekörningar
  • Lagar
  • Skatter
  • Avvikelser
  • Föräldraledighet
  • Semester

[vc_empty_space][vc_empty_space]

[vc_empty_space][vc_empty_space]

Redovisningsrutiner efter årskiftet

Årsskiftet har passerat, julmaten har ätits upp och chocken av att vara tillbaka på banan har lagt sig. För de som har kalenderår som räkenskapsår är det nu dags för en rad rutiner i samband med det nya året.  …

Nytt år, nya priser

Dina leverantörer har höjt priserna 2022… du har väl inte glömt att göra detsamma?   Du har troligtvis inte missat att vi har en hög inflation i Sverige under 2022, en inflation som inte sett motsvarande siffror på flera decennier….

Skattenyheter 2023 REAK

Skattenyheter inför 2023!

Inför 2023 finns det en rad punkter att ta hänsyn till gällande beskattning, avdrag och utdelningar. Nedan följer det som gäller för utdelningar samt ett axplock av några av de förändringar som föreslås i regeringens budgetproposition (varav vissa punkter bedöms…