Skip to main content Skip to search

För många företag är lönekörning en jobbig och tidskrävande process varje månad. Så behöver det inte vara. Som kund hos REAK så har du en löneadministratör som administrerar hela företagets löner, varje månad. Vi är flexibla till sättet vi jobbar, och oavsett om vi väljer en molnlösning från Fortnox eller annan digital lösning för dina löner rapporteras alla justeringar och avvikelser smidigt till oss.

 

Genom att låta en duktig löneadministratör ta hand om ditt företags löner, så får du dessutom en konsult som är mycket kunnig på lagar, regler, skatter, semester, föräldraledighet och mycket mera. Den kommer kunna hjälpa ditt företag med anställningsavtal, tidsrapporter, reseräkningar, ledighetsansökningar och skattedeklarationer. Vi lovar helt enkelt en riktigt bra service, precis som du ska förvänta dig av Sveriges smartaste redovisningsbyrå!

 

Vi erbjuder bland annat:

  • Lönekörningar
  • Lagar
  • Skatter
  • Avvikelser
  • Föräldraledighet
  • Semester

[vc_empty_space][vc_empty_space]

[vc_empty_space][vc_empty_space]
utdelning 2024

Utdelning enligt schablon 2024 och 3:12 reglerna

Utdelning enligt förenklingsregeln 2024
samtliga ägare får, proportionerat mot hur stor del av bolaget de äger, beräkna ett gränsbelopp om inkomstbasbeloppet från året innan multiplicerat med 2,75. För utdelning under 2024 innebär detta alltså 2,75*74300= 204.325 SEK. En delägare som äger 50% av aktierna får alltså tillgodogöra sig 102.162 SEK.

Prissättning – Vad ska man tänka på?

Vare sig om man driver ett aktiebolag, en enskild firma eller om verksamheten finns i annan bolagsform är det viktigt att ta ställning till prissättningen. Det känns för många både obekvämt att pressa sina priser uppåt samtidigt som det lätt…