Skip to main content Skip to search

Den person som sköter ett bolags bokföring får ofta en mycket god insyn i företagets ekonomi. REAKs ekonomiska rådgivning baseras på denna insyn i våra kunders bolag kombinerat med en gedigen kunskap i företagsutveckling, strategi och skatterådgivning. Det gör att vi kan hjälpa våra kunder med kvalificerad rådgivning i allt från ekonomiska frågeställningar till effektivisering, implementering och strategi.

 

Våra redovisningskonsulter har mångåriga erfarenheter från en mängd typer av bolag och verksamheter, och gemensamt brukar vi finna optimala lösningar för de flesta frågeställningar och funderingar som uppstår. T.ex. vilka lönenivåer som är optimala för att företaget ska undvika att betala onödigt mycket skatt, eller om inköpssystemet kan effektiviseras så att dyrbar tid kan sparas in. Förutom att sköta den löpande redovisningen kan således REAK även bidra till att skapa en ökad förståelse för företagets problem, hitta nya möjligheter, få upp ögonen för saker som kan bli bättre och ge förslag på hur rutiner och uppföljningar bör förbättras och implementeras.

 

Bland våra tjänster:

 

  • Ekonomisk rådgivning
  • Effektiviseringar
  • Starta bolag
  • Ekonomisk styrning
  • Juridisk rådgivning
  • Skatterådgivning

[vc_empty_space][vc_empty_space]

[vc_empty_space][vc_empty_space]

Redovisningsrutiner efter årskiftet

Årsskiftet har passerat, julmaten har ätits upp och chocken av att vara tillbaka på banan har lagt sig. För de som har kalenderår som räkenskapsår är det nu dags för en rad rutiner i samband med det nya året.  …

Nytt år, nya priser

Dina leverantörer har höjt priserna 2022… du har väl inte glömt att göra detsamma?   Du har troligtvis inte missat att vi har en hög inflation i Sverige under 2022, en inflation som inte sett motsvarande siffror på flera decennier….

Skattenyheter 2023 REAK

Skattenyheter inför 2023!

Inför 2023 finns det en rad punkter att ta hänsyn till gällande beskattning, avdrag och utdelningar. Nedan följer det som gäller för utdelningar samt ett axplock av några av de förändringar som föreslås i regeringens budgetproposition (varav vissa punkter bedöms…